Bock x Ceti

En av våre hannhunder, Snørokks Bock, er brukt i avl på Ceti fra Alnitak-kullet (Piperbakkens Alnitak Ceti). Parring medio april 2017.   Vi vil beholde parringsvalp fra dette kullet, og vi har tro på kombinasjonen.

7 valper født 19.6. 5 hanner og 2 tisper

 

Med denne kombinasjonen er det ønsket å få frem gode trekkhunder (med tanke på arbeidshode, fart, bevegelser og matlyst), med funksjonelt eksteriør og godt gemytt. Innavlsgrad er lav (<0,5 %). Begge hundene er øyelyst fri samt goniskopert, og parringen følger autoriserte øyelyseres avlsanbefaling. Både Bock og Ceti er meritterte trekkhunder, og har deltatt med gode resultater i flere løp, i sprint og mellomdistanse. Bak disse hundene finnes flere hunder testet i langdistanse, Bock har også søsken som går LD.  Ceti går som leder i spannet. Bock kan gå overalt i spannet, men brukes mest bak.

Ceti er stilt ut med excellent og CK fra NKK Hamar som beste resultat. Bock er ikke stilt ut.
Begge hunder har godt gemytt, både overfor andre hunder og mennesker i alle aldre. Valpene vil vokse opp i barnefamilie og vil bli godt sosialisert med barn. Dette vil gi valper som passer for både aktive familier og hundekjørere.

 

Kontakt Cecilie Husebø-Isaksen for nærmere informasjon. Cecilie eier Ceti og er oppdretter av dette kullet.

Cecilie H-Isaksen: epost: husebo.isaksen44@gmail.com mobil: 975 59 664

Snørokks Bock

Piperbakkens Alnitak Ceti

Bock

Ceti

 

 

 

 

 

 

Bock

 

 

Ceti og pus

 

 

 

 

 

 

 

Ceti