Dette er oss

Vi er en liten siberian husky kennel i Brumunddal. Hundene brukes aktivt på tur og til løp i mellomdistanse. Innehavere Tone B. Hansen og Runar G. Simonsen

Tone
Jeg ble bitt av hundegalskapen relativt tidlig, og fikk min første hund i 1993. i 2000/2001 gikk jeg på folkehøyskole og ble bitt av hundekjøringsbasillen. Den første huskyen kom i hus i 2005, og i 2008 hadde vi eget spann i trening. Jeg er utdannet på UMB med mastergrad i etologi og dyrevelferd, og jobber som rådgiver. Har hatt diverse verv i ulike hundeklubber, satt i Mattilsynets referansegruppe under tilsynskampanjen om hundehold utendørs, har deltatt på diverse seminarer og konferanser om dyrevelferd, er dyrevelferdskontrollør i NHF,  og sitter i NSHKS arbeidsgruppe dyrevelferd.

Runar
Jeg liker også å drive med hunder og friluftsliv. Jeg er ikke vokst opp med hund, men ble overbevist ved første møte med siberian husky. I tillegg er musikkinteressert, og spiller på diverse tangentinstrumenter. Er utdannet sivilingeniør i akustikk og jobber i rådgivningsfirma. Har verv i NSHK.

Mål
Målet er et aktivt og allsidig hundehold med hovedvekt på trekk. Siberian husky er en flott hunderase, og vi vil gjerne bidra til å bevare rasen som en polar trekkhund. For at en siberian skal brukes i avl bør den ha et godt arbeidshode, et funksjonelt og rasetypisk eksteriør, godt gemytt og god helse.

Kontakt:

e-post: post@piperbakken.no

Mobil: 416 00 213

Gåsbu 2022

Liker oss i skogen
Vi liker oss i skogen
NSHK Vintersamling 2009
NSHK Vintersamling 2009
10 spann vinter 2017
Vi har prøvd oss litt på blodspor
Nala går blodspor
Sofakos... ikke lenger tillatt, men dog. :)
Sofakos 2005… 🙂
NSHK Vintersamling 2010. Foto L. Günter