Zima 2010-2020

Zima ble akutt syk mandag kveld, og veterinæren mistenkte livmorbetennelse. Da Zima ble hasteoperert sent på kvelden fant de ikke bare en betent livmor, men også flere forandringer i buken og en misfarget lever. Det var derfor ingenting å gjøre.

Zima var en flott hund på mange måter. Hun hadde veldig godt gemytt og var en trivelig hund. Hun var også lederhund i spannet, og en stødig flokkleder. Zima ordnet opp, og det på en avvæpnende og god måte som alle hundene respekterte. Hun var aldri brå eller voldsom, og viste et fantastisk kroppspråk, som var veldig fascinerende å se på. Vi hadde håpet å ha Zima her i mange år til, hun ble bare ti år (f. 20.4.10). Hun vil bli savnet av både to og firbeinte her.

Zima og Ceti på barneløp
Zima. Foto Anne Guri Moum
Zima og Mir, to søstre som ikke er søstre- men som er vokst opp sammen