Sesongen er i gang!

Med tre unghunder på spannet i år, hvorav den ene først ble 18 mnd i slutten av januar, er fokuset å gi disse en god start som trekkhunder. Og å ha det gøy!

Det har blitt mange fine treningsturer, og sålangt et løp, Rørosløpet. På spannet gikk Irri, Libby, Zuma, Umi, Cali, Ain, Bock og Sipiri. Lyra og Mir gikk på spannet til Cecilie H. Isaksen. Spannet gikk bra, god fart og godt driv i alle. (1/3)

Rørosløpet 2019

Ellers er vi jo litt stolte av tjukke slekta som løp inn til VM gull i VM i mellomdistanse. Fire av Bock sine avkom gikk på vinnerspannet. Gratulerer til kjører Nina Finstad og oppdretter Malin Sundin! Gratulerer også til Jessica som eier Hachi, bakerst t.v på bildet.

Unghundene har gått i trening siden i høst, og viser lovende takter alle tre. Den som kanskje har overraskest mest, og da positivt, er Cali. Jammen er det guts og arbeidsvilje i henne! Skinnet bedrar- den søteste av dem alle, og ganske så ivrig 🙂

Zima og Cali i led
Zuma i led med Irri, 13-spann.
mange flotte turer har det blitt, men med væromslag og to uker med mildvær ser det jo litt trist ut for vinteren. Vi krysser fingre for kuldegrader og mer snø snart!