Debut i utstillingsringen

Sipiri og Cali har fått prøvd seg i utstillingsringen.  Først under valpeshowet på Camp Villmark. Her deltok 8 siberians, 3 tisper og 5 hanner. Sipiri ble beste hannvalp og BIM. Cali ble andre beste tispevalp, slått av tispa som senere ble BIS.

Begge oppførte seg helt eksemplarisk, vi hadde trent minimalt på forhånd, så det gikk over all forventning.

 

Foto Marianne Lund
Sipiri 8 mnd på valpeshow. Foto Marius Wæhre
Everest (Bock X Ceti) ble nr 3

 

Vi stod litt på stand for NSHK også. Cali sin bestefar, Runner, på veggen bak

 

Sipiri beste hannvalp

I tillegg deltok Cali på Norsk Polarhundklubbs utstilling. Dommeren denne dagen foretrakk en annen type og litt tyngre hunder, og Cali fikk med seg en VG og 2JKK hjem.  Det ble delt ut både gult og grønt til andre bruksavlede hunder denne dagen…

 

 

Cali