Norsk siberian husky klubbs spesialutstilling 2017

I år hadde vi bare meldt på en av våre hunder, samt en som er på avlsavtale. I tillegg deltok to hunder til fra Alnitak-kullet.  For første gang på mange år hadde vi ingen plikter i forbindelse med arrangementet heller, så det ble mye tid til å snakke med andre huskyfolk. Det ble det en veldig hyggelig dag i sola, dog i varmeste laget for de firbente.

Resultatene: 

  • Piperbakkens Alnitak Acrux (Varg) VG.BK
  • Piperbakkens Alnitak Sias: VG.AK
  • Piperbakkens Alnitak Lyrae: EXC.BK. Lyra har med dette både trekkhundmeritter og eksteriørkravet innfridd for NTCH (Norsk Trekkhundchampion). Så nå kan vi bare vente på at dette blir formalisert fra NKKs side.
  • Piperbakkens Alnitak Stjerne: EXC.BK, 4BKK.  Deltok i avlsklasse med HP for fire av sine avkom. Stjerne bor hos Lina Stabbetorp, og har hatt et kull der med Trahimus Niklas. Stjerne er på fôravtale.

 

 

Lyra (foto Anne Guri Moum)

 

Stjerne (Foto: Anne Guri Moum)

 

Varg. Foto Anne Guri Moum
Lyra