Bock er brukt i avl!

Snørokks Bock X Piperbakkens Alnitak Ceti

Det blir ikke valpekull hos oss i år, men en av våre hannhunder, Snørokks Bock,  er brukt i avl på Ceti fra Alnitak-kullet  (Piperbakken Alnitak Ceti). Parring medio april 2017.  Ceti er bekreftet drektig.

Med denne kombinasjonen er det ønsket å få frem gode trekkhunder (med tanke på arbeidshode, fart, bevegelser og matlyst), med funksjonelt eksteriør og godt gemytt. Innavlsgrad er lav (<0,5 %). Begge hundene er øyelyst fri samt goniskopert, og parringen følger autoriserte øyelyseres avlsanbefaling. Både Bock og Ceti er meritterte trekkhunder, og har deltatt i flere løp, i sprint og mellomdistanse. Bak disse hundene finnes flere hunder testet i langdistanse. Ceti går som leder. Bock kan gå overalt i spannet, men brukes mest bak.

Ceti er stilt ut med excellent og CK fra NKK Hamar som beste resultat. Bock er ikke stilt ut.
Begge hunder har godt gemytt, både overfor andre hunder og mennesker i alle aldre. Valpene vil vokse opp i barnefamilie og vil bli godt sosialisert med barn.

Kontakt Cecilie Husebø-Isaksen for nærmere informasjon. Cecilie eier Ceti og er oppdretter av dette kullet.

Cecilie H-Isaksen: epost: husebo.isaksen44@gmail.com mobil: 975 59 664

 

Bock
Ceti

 

Ceti
Bock
Ceti