Rørosløpet

Røropsløpet har vi deltatt på tidligere, men ikke de to siste årene. Det er et veldig trivelig løp, så vi bestemte oss for å ta en helgetur til Røros og Vauldalen igjen.  Runar hadde meldt seg på i 8-spann klassen, men siden det bare var et annet 8-spann siberian med der, gikk han heller ned til 6-spannklassen, der det var 10 startende. Jo flere, jo bedre! 🙂 Hundene gikk bra, det var tunge spor dag 1 og litt lettere spor dag 2. De endte opp som nr 1 av 10 startende.

Vi liker godt løp der atmosfæren er trivelig, uten stress og ståk. Hundene får likevel vist hva de er gode for, men vi kan ta det som en trivelig helg i godt selskap med andre hundefolk.

Spannet inn mot mål dag 1

 

treningstur med dem som ikke gikk løp

 

Zima og Mir, to søstre som ikke er søstre- men som er vokst opp sammen