Hamar hundekjørerfestival

Helgen 7. og 8. januar deltok vi på Hamar hundekjørerfestival. Runar deltok i 6-spann mellomdistanse klasse C (for siberian husky). I spannet gikk Irri og Libby (led), Ain og Umi, Nova og Bock. De to sistnevnte gikk sitt første løp. I år er vi så heldige at vi faktisk har flere hunder enn vi kan konkurrere i seksspannklassen med. Luksusproblem. Vi lånte derfor ut tre hunder til Cecilie H. I., nemlig Dolly, Lyra og Zarya. Cecilie hadde også Ceti fra alnitak-kullet på spannet, så dermed var fire av alnitakene med :). Det var bare fire deltagende i denne klassen dessverre. Runar ble nr 1 og Cecilie nr 2. Hundene gikk bra.

 

Runar med Libby, Irri, Ain, Umi, Bock og Nova. Foto Anne Guri Moum

 

Cecilie med Gillian, Dolly, Lyra, Zarya, Redja og Ceti. Foto Anne Guri Moum
Fra sporet søndag