Oppdatering Zarya

Det har nå gått 8 uker siden Zarya ble blind på det ene øyet pga glaukom. Øyet ble fjernet, men hun beholdt hornhinna, og det ble satt inn en silikonball bak denne, så det ser fortsatt ut som om hun har et øye. Hornhinna har normal funksjon. I går var vi på siste kontroll, og skjermen kan nå fases ut. Og ikke minst, Zarya kan være med å trene igjen!  Hun er satt på livslang behandling (øyedråper 2 x daglig) for å  forsøke å unngå at hun får for høyt trykk på det andre, seende øyet også.

Zarya har vært utrolig grei og taklet dette veldig bra. Vi er veldig glade for at vi endte opp med å velge operasjon.

 

DSC_0473

Urban husky i Holmsbu en julidagUrban husky i Holmsbu en julidag

Fått sansen for det gode liv
Fått sansen for det gode liv

 

Fint å være med ut å løpe med gjengen igjen!
Fint å være med ut å løpe med gjengen igjen!

 

13898182_10157205167960693_371208850_o