Vikerfjelløpet 2015

Vi deltok i 6-spann 30 km. I spannet gikk Libby og Beauty(led), Zarya og Irri, Zima og Gill.  Alle hundene var med oppover, og for valpene er det fint å sitte å se på livet. Vi passer på å fôre dem på løpsplassene, slik at de lærer seg at det er helt normalt å spise med masse styr og liv rundt seg.

Løpsmessig er vi fornøyde. Løypa var ganske løs og det var en del hull etter storspannene, noen så store at hele spannet “ble borte”. Slike spor innbyr ikke til den høyeste farta- men vi hadde en fin tur i flott terreng og nydelig vær. Masse head-on-passeringer ble det også, med innkommende storspann fra 130 km. God trening. Bare blide folk og hunder! Vikerfjelløpet er nok blitt en tradisjon for oss. Et veldig hyggelig løp i flotte omgivelser.  (resultat: nr4/6 (1/3 av sh-spannene))

 

Spannet etter start. Foto Kari Hope
Spannet etter start. Foto Kari Hope

 

Ain og Runner
Ain og Runner
Umi aktiviserer seg selv
Umi aktiviserer seg selv
Ser på livet
Ser på livet
Lyra
Lyra

 

Libby, ny fartsleder, slapper av inne. Løpshund eller innehusky? ja takk, begge deler!
Libby, ny fartsleder, slapper av inne. Løpshund eller innehusky? ja takk, begge deler!