Norsk Polarhundklubbs utstilling 26.4.2014.

Norsk Polarhundklubbs utstilling 26.4.2014. Zarya, Libs og Runner deltok. Zarya fikk en flott kritikk, men var dessverre ikke enig i at Målestaven skulle brukes, og ble trukket en premiegrad for det. VG.JK, 2JKK på henne. Libby opppførte seg eksemplarisk, og fikk VG.BK, 1BKK og BIM Brukshund. Runner deltok i veteranklassen- han fikk 1. VETK 1. VETKK CK 1BHK Cert BIR, BIR-veteran, BIS Veteran og BIS 2. Alt i alt en fin dag, nå skal vi øve på å bli målt, Zarya!

Takk til Vilde og Linda for hjelp med hundene- vi var flere utstillere med flere påmeldte hunder, så da var det flott med ekstra hender 🙂

 

Kritikk Zarya:  54,5  cm høy, Meget vakker feminin tispe, vakkert hode, skjønne blå øyne, flotte ører, bra hals, godt vel ansatt skulder og utmerket benstamme. Korrekte ovale labber, tilstrekkelig vinklet. Godt haseledd, beveger seg meget bra med godt steg, korrekt haleføring, meget god steglengde, men noe engstelig og redd for målestokken

Kritikk Runner: 57 cm utmerket modell for rasen. Herlig hode og uttrykk, korrekte ører, utmerket snuteparti  lang, sterk og fin hals, godt utviklet bryst, sterk fin overlinje, korrekt hale “børstehale”, godt musklet lårbredde bra. Bra hasehøyde. Beveger seg meget bra fra alle hold. meget godt handlet. “drømmeekvipasje”. Viser ingen alder.

Kritikk Libby: 55 cm, bra størrelse, elegant hode, feminin, godt snuteparti. Bra øreplassering, ok hals. en anelse rak skulder, skal ennå utvikles mye all over, brede lår, holder overlinjen meget bra, tilstrekkelig vinklet, noe høye haser, aning utvridende frempoter bedres med utvikling, utmerket gemytt, trenger mer tid. Godt handlet. Ubalanser bevegelsesmønster frem og tilbake.

Vi har fått bilder fra Linda Haugen, og flere bilder kommer 🙂

BIS Veteran. Foto: Linda Haugen
BIS Veteran. Foto: Linda Haugen
BIS 2! Dommer SH: Eli M. Klepp. BIS dommere:  Eli M. Klepp og Karsten Grønås
BIS 2! Dommer SH: Eli M. Klepp. BIS dommere: Eli M. Klepp og Karsten Grønås
Foto: LInda Haugen
Foto: LInda Haugen

bimbruks

1544605_713539435354189_5523127457209445050_n