Norsk Trekkhund Champion x 3

I går kom bekreftelsen fra NKK- tre av våre hunder kan nå titulere seg med tittelen “Norsk trekkhundchampion” NTCH. DVS de har minst 3 x 1. premie på trekkhundprøve, og minimum VG på utstilling (Både Runner, Zima og Gill har EXC). Alle våre hunder som har gått en sesong eller mer har mer enn tre 1. premier. Men resten av gjengen mangler da altså utstillingsresultat (fra over 15 mnd). Så det er vel bare å stille ut flere da! Det er jo litt moro med sjampingjonger- selv om de hverken blir bedre eller dårligere trekkhunder av å få disse bokstavene foran navnet sitt, har de nå papir på at de er dugandes i sele og har et rasetypisk utseende.

NTCH Nay-la-chee`s Lava Zima

NTCH Nay-La-Chee`s Lava Zima
NTCH Nay-La-Chee`s Lava Zima
Zima og Beauty i led
Zima og Beauty i led

NTCH Gillian

NTCH Gillian
NTCH Gillian
Gill bakerst t.v i spannet. Rørosløpet 2014. Foto: V. Jørgensen
Gill bakerst t.v i spannet. Rørosløpet 2014. Foto: V. Jørgensen

NTCH NVV-13 Nay-la-chee`s Hexov Runner

NTCH NVV-13 Nay-la-chee`s Hexov Runner (foto A.Engebakken)
Runner i ringen (foto A.Engebakken)
Tussi og Runner i led VM 2011
Tussi og Runner i led VM 2011, Gill og Coco bak