Farvel til Tussi

Foto Siv Hoff
Foto Siv Hoff

Morsomme, sære, snille Tussi ble avlivet 14. februar etter å ha hatt magedreining. Hun ble syk lørdag ettermiddag (8.2) da vi var i Vauldalen utenfor Røros på Rørosløpet (Tussi gikk ikke på løpsspannet). Etter en laang kjøretur (fire mil) med en hund i store smerter, kom vi fram til veterinær, som foretok akutt tømming av magesekk ved kanyle og etterhvert sonde. Vi fikk med oss Tussi hjem igjen, og var veldig glade for det. Men etterhvert ville ikke Tussi spise eller drikke, og faren for at hun skulle få magedreining igjen var stor- NÅR og OM kunne en ikke vite. Tussi ble derfor avlivet. Vi savner Tussi veldig. En stor hundepersonlighet er borte.

Tussi inviterer til lek Rørosløpet 2012
Tussi inviterer til lek Rørosløpet 2012
Tussi og Runner i led VM 2011
Tussi og Runner i led VM 2011