Løpshelg! Vikerfjell-løpet og Dørstokkmila

Lørdag 11.01 arrangerte Ringerike trekkhundklubb Vikerfjell-løpet, og vi deltok for tredje år på rad i seksspann 30 km (gps: 32 km). Tone kjørte. I spannet gikk Beauty og Dolly, Zima og Mir, Gill og Libby. I konkurransen mot blandingshunder og hounds jobbet hundene bra, og endte opp på en femteplass av ti startende. Det var raske spor, men teknisk løype, med blank is på vann, hull i løypa (som jeg hilste nærmere på (les tryna i) et par ganger) , så det ble ikke “full fart” hele runden (bremset mye). Men hundene gikk bra, og vi er fornøyde med resultatet.

Resultatliste på Ringerike trekkhundklubbs hjemmeside

Spannet før start på Vikerfjell
Gill og Libby etter løpet. Hurra for snø :)
Gill og Libby etter løpet. Hurra for snø 🙂

Søndag 12.1.14 deltok vi på Dørstokkmila på Hamar. Dette er et lavterskel-løp, og åpent for alle. Ettersom vi ikke har snø hjemme, så måtte vi uansett reise et stykke for å trene, så da meldte vi oss like godt på. Distansen var på 25 km (gps: 22,8), og Runar kjørte. I spannet gikk Beauty, Dolly, Zima, Mir, Libby og Gill. Dette er et spannoppsett som fungerer veldig bra på løp. Hundene liker seg på Hamar, og gikk raskt. Resultat: 1/4.