Halllingløpet 2014

Vi deltok i 6 spann 40 km. Like før start så vi at Libby sitt bein hadde hovnet mye opp, så dermed tok Tussi hennes plass i konkurransespannet. Ut fra start og oppover slalombakken bar det. For min del var tankene ikke helt på plass for løpskjøring, da jeg bekymret meg mye over Libbys bein, men heldigvis var det en veterinær til stede, så da Runar hadde fått veterinæren til å se på beinet, ringte ham meg som da var ute i sporet. Etter å ha snakket med Runar, ble jeg beroliget og kunne fokusere på løpet 🙂 Da gikk farta i spannet betraktelig opp 🙂 Tussi gikk bra. Hundene jobbet godt, og hadde god flyt. Vi endte opp på en åttendeplass av 17 startende, og det er jo en grei plassering når de fleste andre (untatt et) spann var hound eller ah-spann

Libby har fått en betennelse via et sår på labben, og blir helt fin igjen 🙂

Resultater

Ut fra start opp slalombakken. Foto Stig Helton
Ut fra start opp slalombakken. Foto Stig Helton