Dogs4all og Norsk Vinner Utstilling

Vi stilte ut Runner, og stod på stand for Norsk Siberian Huskyklubb.

Jeg var på forhånd veldig usikker på om jeg skulle stille ut Runner eller ikke, siden han fortsatt har ganske lite pels etter røytinga. Men vi deltok, forberedt på det meste….Rune Dalby hjalp oss med pelsen like før vi skulle inn. “Nødhjelp”…Gleden var stor da jeg så den røde sløyfa 🙂 På NKKs vinnerutstilling! Runner ble beste veteran, og kan nå titulere seg med Norsk Veteran Vinner 2013. Det var ingen andre veteraner påmeldt, men vi gleder oss likevel stort- at en brukshund som har gått Femund, mellomdistanseløp og sprintløp får excellent og en tittel- det er moro! Vi fikk tilogmed løpt en runde i finaleringen 🙂

I ringen


I finaleringen 🙂

Lørdag deltok vi i Raseparaden, da med tospann (Runner + Linas Nicklas). Søndag med firespann (to av våre; Zima og Dolly). I tillegg var det flere med sparkesykkel, hunder med kløv og sele. NSHK vant pris for beste rasepresentasjon på søndagen. Moro. 14 hunder og deres eiere var i ringen, så her er det mange som skal ha en del av æren 🙂

Fra lørdagens raseparade. Runner i tospann med Trahimus Nicklas- disse to kjente hverandre ikke fra før, men jobbet godt sammen. Lina Stabbetorp står på vogna.
Fra raseparaden på Søndag. i spannet: Zima og Dolly (led), Tyr (Eier: Johnny Blingsdalen) og Frk Cola (Eier: Eli Åsen) 🙂 Foto: Gro Brit Skarset