Utstilling Gjøvik Hundeklubb

Vi meldte oss på det vi trodde var en liten hundeutstilling, som viste seg å ha 640 deltagende hunder. 8 Siberian husky påmeldt, Vi stilte Gill og Runner.

Gill ble 2 btk med res cert og ck. Runner ble BIR-veteran i sterk konkurranse med seg selv. Dommer: Eli Marie Klepp. Det ble en hyggelig dag med huskyfolk 🙂 Kamera glemte vi hjemme, så ingen bilder fra ringen denne gang.

Gill på utstillingsplassen (mobilbilde)
Gill sine t.v, Runner t.h
Siden vi glemte kamera i dag, ble bildet tatt i hagen hjemme i stedet 🙂

Kritikkene:
Gill: Bra størrelse, feminint hode m ok ører, litt forsiktig og reservert, men lar seg undersøke. Bra overlinje. Brede fine lår, godt musklet. Korrekt haleføring, ok beinstamme. Bra utfylt front. 6 år. Beveger seg noe trang bak. Bra driv fra siden.

Runner: 8 år gammel. Still going strong. Godt hode vakre øyne Bra hals og overlinje ok skulder. Viser ingen alderstegn. Beveger seg lett og spenstig. Min honnør til eier som holder sin hund i utmerket kondisjon. Lykke til videre.