NSHK spesialutstilling

Helgen 24-26.5.13 deltok vi på NSHK sin spesialutstilling, denne gangen arrangert på Ål. Som medlem i komiteen som arrangerer utstillinga (men uten dommerkontakt), ble det nok å gjøre de siste ukene og dagene før utstillinga, og også selve utstillingshelgen, så vi stilte bare en hund, Runner.

Han ble denne gangen stilt i veteranklasse, 8 år gammel. Runner fikk EXC.vetk og 2vetkk.

Kritikken: “Veldig bra hode. Mørke vakre øyne. Passe ører. Bra hals og overline, bratt kryss. Noe tynn hale. Kraftig, men tørr, i brystet. Bra vinklet fremme og i lår. God steglengde, rettstilt og bra. Kan ha strammere labber. ”

Været var på vår side, og det var en hyggelig helg.

Runner i ringen. Foto: Anita Engebakken
En glad gutt! Foto: Anita Engebakken

Se, så flink jeg er til å stå pent da!! Foto: Anita Engebakken

Runner i ringen

Tussi
Libby og Mir leker på oppstallingswire 

Gjengen sin, det!