Høstsamling med NSHK

Første helgen i oktober arrangerte Norsk siberian huskyklubb høstsamling på Ål i Hallingdal. Vi var med! Det var en trivelig samling. Libby fikk trent på å stå på langkjetting og sove i kasse, noe hun taklet utmerket. På høstsamlingen bel det arrangert et uhøytidelig barmarksløp. Vi deltok med de sju hundene som går i trening i åttespannklassen. Zima og Beauty gikk i led. Det ble flere treningsturer i løpet av helga, og mye hundeprat! På samlingen var også noen som eier en datter av Tussi, fra kullet hun hadde før hun kom til oss. Moro å hilse på Kitty, som hunden heter, og trivelig å hilse på eiere. Det er jammen mange trivelige huskyfolk rundtomkring 🙂

Resultater her:

Gjengen venter på start på barmarksløpet

Tussi er klar!

Foto: Kari Hope

Dette er Kitty, som er etter Tussi og Ulveheias Bamse

Zima
Gjengen på langkjetting. Tussi og Nala er utenfor kameravinkelen.
Tar livet med ro
Mir