Høstsamling med NSHK

Første helgen i oktober arrangerte Norsk siberian huskyklubb høstsamling på Ål i Hallingdal. Vi var med! Det var en trivelig samling. Libby fikk trent på å stå på langkjetting og sove i kasse, noe hun taklet utmerket. På høstsamlingen bel det arrangert et uhøytidelig barmarksløp. Vi deltok med de sju hundene som går i trening i åttespannklassen. Zima og Beauty gikk i led. Det ble flere treningsturer i løpet av helga, og mye hundeprat! På samlingen var også noen som eier en datter av Tussi, fra kullet hun hadde før hun kom til oss. Moro å hilse på Kitty, som hunden heter, og trivelig å hilse på eiere. Det er jammen mange trivelige huskyfolk rundtomkring 🙂

Resultater her:

Gjengen venter på start på barmarksløpet

Tussi er klar!

Foto: Kari Hope


Dette er Kitty, som er etter Tussi og Ulveheias Bamse

Zima

Gjengen på langkjetting. Tussi og Nala er utenfor kameravinkelen.

Tar livet med ro

Mir

Comments are closed.

Post Navigation