Huskyklubbens vintersamling

Da var det slutten av februar og tid for huskyklubbens årlige vintersamling på Grimsbu. I år var det min tur til å kjøre løp (Tone var superhandler!), og vi deltok på huskyløpet (2 x 50 km, 8-spann). For min del ble det første offisielle løpet, og for hundene ble det deres hittil lengste hos oss. 5-mila går opp i fjellet og det var litt rufsete vær med kuling noen steder, men det var også partier med sol og fine forhold. Hundene klarte seg veldig bra og gikk på selv om vinden stod rett mot med fokksnø og tunge spor. Gamlemor Coco på 9 år var også med og klarte seg bra. Hun ble nok litt sliten dag to, men holdt fint tempo samme med de andre inn mot mål. Jeg fikk også trent meg godt med sparking, løping og mye jobbing for å holde sleden på sporet i sidevind. Vi endte på 6-plass av 8 og er godt fornøyd med det. God trening og erfaring for både hunder og hundekjører!

Nala ble lånt ut til rekruttløpet og gikk i 3-spann 10 km. Akkurat passe langt syns Nala!

Som vanlig ble det en kjempetrivelig helg med masse folk og hunder!

Nala klar for innsats på rekruttløpet
Fint fjellandskap dag 1
På snaufjellet dag 2.
Blide hunder på vei inn til mål dag 2
Hunder og kjører fornøyd med innsatsen 🙂
Godt med litt vanning etter målgang

One reply

Comments are closed.