Juleferien

Juleferien kom og gikk i en fei gitt! Vi hadde base hjemme på Harestua og feiret jul her.

Julefeiring hjemme i stua
Nala passer på ribba

Julaften og første juledag fikk vi fine treningsturer i Romeriksåsen, men så kom mildværet.. Utover i romjula ble det verre og verre, og vi måtte etterhvert farte litt rundt for å finne snø å kjøre på. Onsdagen dro vi til Vikerfjell og testa ut løypene der. Fin tur selv om det var ruskete og tåkete i været. Bilveien opp og ned var imidlertid ikke noe særlig, med speilholke og regn oppå. Nye piggdekk er bestilt!

Fredagen dro vi til Hamar hundekjørerarena og testa ut løypene der. Til tross for lite snø i lavlandet var det knallforhold på Gåsbu og vi kjørte to raske og fine turer der oppe.

Fine spor på Hamar i romjula

Nyttårshelga ble tilbrakt i Hadelandsåsen sammen med likesinnede på hytte og til sammen 14 hunder. Langt unna raketter og annet kjas og mas. Det eneste som smalt var isen på Langen..! Veldig isete spor på nyttårsaften, men første nyttårsdag var det kommet snø og det ble en fin tur der oppe!

Fullpakket slede, klar for nyttårstur.
Tussi (bak til høyre) er klar for å dra videre!
Nysnø og fine forhold 1. nyttårsdag