Siden sist…

Siste helga i november ble norsk vinnerutstilling/dogs4all arrangert. Norsk siberian huskyklubb stod på stand, og hadde hundespannkjøring utendørs. Vi deltok søndagen. Hundene gikk bra, men syntes nok kanksje ikke dette var det mest spennende de har vært med på. Ungene syntes det var kjempegøy. Bilder av spannet dukker opp på Hanne Nordskag sine bilder (http://www.digafix.net/mana/galleri_D4A2.html). Også Cilje H. A. Moe har tatt bilder av spannet. Flotte bilder fra utstillingen ellers også.

Kjøring av barn under Dogs4all. Foto: Hanne Nordskag
Før start på første runde 🙂
Tussi var ikke så fornøyd med å få sokker på forlabbene. Foto: Cilje H.A. Moe

Ellers venter vi på sledeføre. I dag fant vi i hvertfall snø, 30 minutter å kjøre hjemmefra, på hadelandsåsen. Hurra! Vi kjørte dyckvogn, for vi hadde ikke regna med at det var snø på åsen siden det hølja ned hjemme.

Balsam for sjelen
Vi kan godt gå videre nå altså, mener Mir

2 replies on “Siden sist…”

  1. Så deilig med snø!!!! Gleder meg til en skikkelig tur med Tila igjen til vintern! (Dersom ikke ammetåke eller mastitt stopper meg… )

Comments are closed.