trening, trening, trening

….det er vel det det går i om dagen. Og så var vi på sesongens siste barmarksløp da, Halloweenløpet- arrangert av NAMK og NSHK. Det er et veldig trivelig løp! Runar stilte i seksspann vogn, og jeg deltok med Nala og Coco i tospann sykkel. Løpet går mye oppover på starten, før man snur, og kjører mye nedover. Det gikk veldig bra oppover med begge ekvipasjene, men vi kan nok med hell slippe litt mer opp i nedoverbakke, for akkurat som i fjor hadde spannet god tid opp, men siden vi bremser mye i nedoverbakker får vi dårligere tid nedover. Resultatmessig ble vi begge nr 2/2 i våre klasser. Hundene gikk bra de 🙂 Barmarksløp er moro både for folk og dyr, og god trening på løpssituasjoner.

I fjor kjørte vi første sledetur i åsen her 12 november. Det er ingenting som tyder på at vi kan finne frem sleden med det første. Høsten har vært mild og fuktig.

Ivrige hunder på vei til start.
Og de er i gang! 🙂
varme hunder på treningstur!

5 replies on “trening, trening, trening”

  1. Ja, vinteren kan gjerne komme når som helst for min del. Det er mye triveligere med snø enn regn og gjørme 🙂 Og så blir det så mye lysere ute.

  2. Hvem er den lille snuppa ved siden av Gill? En av valpene fra i fjor? Gill ser jo ut som en kjempe i forhold 🙂 Alltid artig og se bilder av en tidligere Nærosing i farta!

  3. Den lille hunden heter Beauty, og kommer fra Tom Arne 🙂 Hun går bra som leder. “Valpisene” går i midten, og da vi fikk Beauty ble også de plutselig store 🙂

Comments are closed.