Huskysamling og barmarksløp

Høsttreninga er godt i gang. Vi har byttet ut trehjulsdycken med en firehjulsdyck, og får nå trent alle hundene på en gang uten å drive med ekstremsport. Torres fant seg aldri helt til rette her hos oss, han stresset litt og hadde litt mer lyd enn vi var komfortable med. Han har derfor flyttet til Camilla og Lars, som bor mer passende til for en hund som han.

Hittil i høst har vi vært med på to barmarksløp. Et i regi av Hakadal SHK, på Sessvollmoen. Det var veldig varmt den dagen, så vi tok det pent med mye pauser i vanndammene på sessvollmoen. Vi kjørte et firespann hver og hadde dagens dårligste og nest dårligste tid. Med vilje 🙂

Runar med firespann på Sessvollmoen

Andre helga i oktober arrangerte Norsk Siberian huskyklubb høstsamling og barmarksløp. Her deltok vi med et seksspann og et tospann sykkel. Hundene gikk bra, til tross for to stopp bla for å sette på sokker, var tida grei og seksspannet ble nr 3 av åtte startende seksspann. i tospannsykkel (som i praksis var enspann, Nala var ikke i trekkhumør) ble det andre plass av tre startende. Middagen var av de bedre, og som alltid, veldig hyggelig. Søndagen rakk vi en fin treningstur i snøvær før vi satte nesa hjemover.

fra barmarksløpet. Foto: Anita Engebakken
Zima. Foto: Anita Engebakken
Mir (stående i nedoverbakke). Foto: Anita Engebakken
Fin treningstur i snøvær
Oppe før sola
"klapp meg på magen da, vær såå snill"
Coco og Nala tospann sykkel

One reply

  1. Ser flott ut..! 🙂 Masse fine bilder! Ønsker dere lykke til med kjøringen i vinter!! Og spennende å høre mer om hvordan “ferskingen” (Beauty) gjør det sammen med resten av gjengen..! 🙂

Comments are closed.