Vår!

Sesongens siste sledetur er forlengst tatt (den tok vi 3 april), vogn og sykkel er funnet fram og tatt i bruk.

Siden sist har vi også vært deltatt i Hakadal Sledehundklubb sitt klubbløp, et nokså uhøytidelig og hyggelig løp. Stedssansen min er ikke god, så jeg trodde jeg kjørte feil, snudde, og måtte ringe for “veibeskrivelse” 🙂 En stund etter fant jeg noen andre uti løypa og hang på dem. Men moro var det lell, og været var knall. TV8 Romerike gjorde opptak til sitt program “Sportsidioten” denne dagen, og det ble et riktig så morsomt program (http://tv-8.no/romerike/musicvideo.php?vid=b1d4eaca0) -dog vet jeg om noen som med hell kunne virket litt mer seriøs 😀

Det har vært moro å kjøre løp denne sesongen, men helt ærlig så trives vi nok bedre på tur- gjerne med innlagt bålpause 🙂

Bålturer er trivelig!

En oppsummering av sesongen:
– lærerik
– sosial
– morsom
– trist (Jonas døde)
– lederhundutfordringer (ingen superleder lenger, men alle kan gå foran i det minste)

Tussi er tilbake til seg selv igjen, etter en periode med litt manglende guts, sinnsyk appetitt og et ønske om å helst sove hele dagen- mest sannsynlig var hun bare innbildt drektig (det stemmer nemlig med løpetidstidspunkt). Og det er bra 🙂 Det bare passet veldig dårlig- verst var hun under VM-helga. Jaja. Under NM hadde hun løpetid, men jobba som vanlig heldigvis.


Tilbake ved bilen igjen, siste sledetur sesongen 10/11
Tussi vil gå videre etter pause
Varme hunder og lite snø

One reply

  1. Kjempeflott sesong dere har hatt – det får en virkelig si!!

    Håper det blir mange slike sesonger fremoer 🙂

Comments are closed.