NSHK vintersamling

Slutten av februar er tid for den årlge vintersamlinga med huskyklubben. Som tidligere år foregår det hele på Grimsbu i Folldal, drøyt fire timer å kjøre hjemmefra. Torsdag ettermidag satte vi kursen nordover, om enn en time forsinket grunnet nødopplading av bilbatteri. Tilsynelatende nattestengt fjellovergang gjorde ikke tingene bedre, men vi kom oss over og fram utpå kvelden.

Tone kjørte huskysprinten, 2 x 10 km over to dager. Føret var tungt første dagen, men det gikk likevel unna. Andre dag var løypene mye bedre, og dermed gikk det enda fortere. Resultatet ble førsteplass i 4-spann-klassen!

Jeg prøvde meg med oppsamlings-/unghundspann i rekruttløpet med valpene, Nala og lånte hunder (Goshe fra Svein Dufseth og Strinde fra Line Løw) Mir og Nala foran er nok ikke den stødigste lederkombinasjonen, men det var god innsats og alle sammen ble en erfaring rikere!

Runar og oppsamlings-/unghundspannet på vei mot mål
Foto: Inger Marie Øygard

Ellers var helga preget av mange hyggelige folk, mye hundeprat, pølser, vafler, kaffe og litt mer biltrøbbel. Summa sumarum, en hyggelig og vellykket helg!