En kald førjulstid

Vi har allerede hatt sledeføre i over tre uker, og har utnyttet dette til det fulle. Innså rimelig kjapt at vår lille treslede ikke egnet seg så godt for å være to på sleden, så ny slede av aluminium er innkjøpt. Den veier ca 16,5 kg, er styrbar og meget god å kjøre. OG styreegenskapene blir ikke nevneverdig påvirket av passasjer i sleden! Så vi er godt fornøyd. Denne sleden kan brukes i mellomdistanseløp etterhvert. Denne sesongen er vel planen å muligens delta i noen sprintløp med fire hunder- tanken er da å bruke Jonas, Coco, Gill og Tussi. De er ikke verdens raskeste siberians, men de jobber godt og er en trivelig gjeng. Hundene går bra på trening, og vi har mange fine treningsturer. Valpene går bra. Mir har såvidt prøvd seg framme, og det gjorde hun uten å snu seg en eneste gang!

Det har vært kaldt her den siste tiden, nede i 25 minus. Har derfor hatt valpene inne en del om natta, og hatt de voksne i bilen (der de selv varmer den opp til 9 minus). De er jo polarhunder, men…

hele gjengen inne, knaskende på grisehaler. Mir og Coco synes ikke på bildet

Coco, Tussi, Jonas og Gill

One reply

Comments are closed.