Høstens siste barmarksløp

Forrige søndag arrangerte NAMK og NSHK sine lokallag for oslo og akershus barmarksløp. Vi deltok med firespann (Coco, Tussi, Jonas, Gill) og enspann sykkel (Nala). Virkelig bra arrangement, så her er det tydelig at noen har hengt i stroppen for å lage et bra arrangement. Trivelig var det også. 🙂

Hundene våre gikk bra, Nala stortrivdes foran sykkelen og jobba bra- dog er hun ikke av de raskeste, men innsatsen var det ikke noe å si på. Spannet løp veldig raskt opp alle bakkene, men de samme bakkene måtte vi jo også kjøre ned- og da var det bare å bremse ned. Fornøyd med innsatsen deres. Resultater finnes på www.siberian-husky.net

2 replies on “Høstens siste barmarksløp”

  1. Hei Janne- webcameraet er ikke alltid på, feks i dag sitter jeg på hjemmekontor og da “trenger vi ikke webcam” (det brukes hovedsaklig for å kunne titte innom gården i ny og ne fra jobb )

Comments are closed.