å bo i boligfelt med en gjeng hunder

..hvorfor vil man seg selv så vondt tenker nok noen. Og akkurat nå, med en tispe med løpetid som skifter personlighet under løpetiden (uuul), rett etter et par uker med “innkjøring” av ny hund i hundegården (som nå har roa seg betraktelig. PUH ) så er jeg kanskje enig i det utsagnet. Dessuten lurer jeg på om naboene er litt for snille når de sier, “nei vi har ikke hørt noen ting vi” når man selv kan se på webcamera at noen sitter med nesa i været en gang eller to i løpet av dagen…

Husarrest for Nala resten av løpetiden!

Bråkete jeg?? Neeei! bare 2 uker i året!

PS: Som regel er gjengen eksemplarisk. Heldigvis. Og sånn vil vi ha det.

2 replies on “å bo i boligfelt med en gjeng hunder”

  1. Hei dere!

    Så gøy å se Gill hos dere! Hun er jo født her hos oss og har vel vært på en aldri så liten rundreise før hun nå har landet hos dere. Får håpe dere holder ut med henne, har forstått at det er mye hund, lyd og masse energi 🙂

    Hilsen oss på Stykket med mor, far og 3 Gillsøsken

Comments are closed.