hundehelg

Lørdagen startet tidlig. Oppe før halv sju på en lørdag! Galskap? Neida, bare høstsamling i NSHK. Runar deltok på barmarksløpet til NSHK med firespannet, med Tussi og Coco som ledere. Valpene var med og fikk truffet mange mennesker og hunder, og fikk prøvd seg en kort tur i sele foran sparkeskykkel. Det synes vi var morsomt alle tre.

Søndag var vi på seminaret til Hakadal sledehundklubb. Her var det foredrag av Lance Mackey og Tim Hunt bla. Trivelig og interessant, og jammen fikk man jo brukt litt penger på hundeutstyr fra diverse leverandører som hadde stands. Synd det i år kræsjet med huskysamling, så det for vår del ikke ble tid til seminar på lørdag.

Nala har fått ny rosa sele og rosa halsbånd. Denne gang til støtte for en god sak (kreftforeningen). Og for oss er det jo litt ekstra spesielt. Unner ingen å oppleve den styggedommen i familien.

i full fart inn mot mål 🙂

Jonas

2 replies on “hundehelg”

  1. Så kjekt at dere fikk med dere begge deler – virkelig artig å se valpene forran sparkesykkelen!! Ja den styggedommen er virkelig ikke noe man unner noen – bra det er mulig då støtte og hjelpe forskningen i det minste – en mager trøst, men gull verdt!

Comments are closed.