Sjø og fjell – med mange bilder

Vi har vært på Karmøy i familieselskap. Nala og valpene var med, de andre hundene var på Skjelbreia på sommerkennel. Rakk å gå en fin tur langs stranda sammen med kjente fra Hønefoss. Valpene har aldri sett saltvann før, og syntes jo det smakte litt rart. Mye morsom tang og annet å herje med.

Dette vannet smakte rart...

Vi har også vært i Valdres på hytta til et vennepar. Det var en skikkelig trivelig helg! Hadde med alle hundene, og lånte henger av Anders og Priscilla for å kunne få med både hunder og Dyck- vogn. At hengeren i tillegg har hundekasse var et pluss, ekstra god bagasjeplass denne gangen! Valpene og to voksne var med på fjelltur, og de fikk trent seg på å stå på langwire. Tidlig søndagmorgen kjørte Kathrine og jeg en tur med fem hunder, våre fire pluss alaska huskyen til Kathrine, i beiteland. Møtte på hester, sauer, kyr og et esel! Jonas og Coco sørget for at vi kom oss forbi. Jeg måtte ut å jage unna en søye og hennes tre lam (HVOR blir det av instinktene til disse sauene?? ikke rart rovdyra forsyner seg grovt… !) som var på fin tur bort til spannet. Kyrne hadde lite lyst til å flytte seg, men da jeg hysja dem avgårde så de i det minste gikk ut av veien så fikk vi passert. Jonas slutter ikke å imponere han… Er han på jobb, så er han på jobb!!

Hele gjengen oppstallet
Fjelltur
Runar, Coco og Zima
Vertskapet
På treningstur en tidlig søndag morgen. AH Tila i midten
Kyr i veien

One reply

Comments are closed.