Nese for sopp?

Ikke lenge etter har man lest alle innlegg på nett om valper som spiser sopp og blir dårlige eller enda værre, så sitter man der med en som gnafset i seg sopp selv. Og det til tross for at en prøver å holde valpene vekk fra soppen…. Siden ingen av oss er soppkjennere (“det var en brun sopp med hvit stilk”), og selv om Mir kastet opp to ganger i bilen, dro vi til veterinær så raskt som mulig og fikk gitt brekkmiddel og flytende kull og noen sprøyter med noe jeg i farta ikke fikk med meg hva var. Det var mer sopp igjen i magen hennes selv etter at hun kastet opp to ganger selv… Såklart skjedde dette langt etter stengetid, så å få tak i en veterinær var jo ikke så lett. Men Bo på Hakadal/Sinsen dyreklinikk ordna opp!

Sopp er skumle greier, har hørt om mange som mista hundene sine pga det. Og senest her om dagen døde vist to av soppforgiftning, fortalte veterinæren. Gjett hvem som har sovet DÅRLIG i natt, og vært oppe og sjekket tilstanden til valpen (som lurte på hvorfor i alle dager hun ble vekket så mye) x antall ganger i natt?

Vel, Mir virker pigg og fin, så vi satser på at dette gikk bra!

med nese for sopp?

2 replies on “Nese for sopp?”

Comments are closed.