Valpesommer!

Vips så er vi godt inne i sommermånedene, valpene vokser og tida flyr! To ord beskriver sommeren 2010: Valper og husmaling. Huset er snart ferdigmalt (en vegg igjen). Valpene har vært med på mye rart, valptreff og byturer bla. Men ettersom eierne trives best i skogen, må vi vel innrømme at det blir flest turer dit. Korte turer, og så får valpene løpe løs og utforske verden.

Det har ikke blitt så mye trening på de voksne i sommer, men de kveldene det har bikka under 15 grader med ok luftfuktighet har det blitt noen turer. Ellers blir det fotturer. Nala har hatt en runde med sinkmangeldermatose- nokså uvanlig, men forekommende blant siberian husky og andre polarhunder. Ser ikke særlig fint ut, men i ferd med å bli bedre nå. Godt hun ikke er planlagt brukt i avl, da det ikke anbefales å bruke hunder med sinkmangeldermatose i avl. Tussi og Nala er de fødte valpeoppdragere, Jonas synes bare de er slitsomme og Coco går fort lei. Men de er snille med valpene alle sammen.

Zima prøver å komme seg opp på huset

Vokser fort!
kjappe seg å ta bilde mens valpen står i ro... forsøk på oppstillingsbilde av Mir
Det blir flest bilder av denne typen...
Mir leker schäfer. Neida. hun tar sats
man blir trøtt av skogstur

One reply

  1. He he så herlige bilder! Liker det siste der, og uttrykket til Zima når hun prøver å komme opp på taket!! Herlig 🙂

Comments are closed.