Valpen er i hus :)

På grunn av jobbreiser fikk vi ikke hentet Mir før hun var ni uker. Og eeendelig kunne vi hente henne i går 🙂 Første natt med valp i hus gikk veldig greit. Mir sov fra 23 til 06.15, så var det ut en tur og litt mat og ut igjen, før hun sov en time til. Behagelig 🙂 Hun er en trygg og fin valp, dog litt bekymret for fremmede- men det ordner seg nok. Det har vært veldig morsomt å få komme så ofte på besøk til oppdretter Line. Det er noen veldig fine bilder av Mir på Lines hjemmeside: http://www.huskyville.net/mousebilder.html

Mir 8 uker

Mir sover. (burdør åpen)

Liker å tygge på lekene sine!

Cloud reiste tilbake til Tonje i Langesund, som vi fikk henne fra for et snaut år siden. Nå blir hun turhund og får være mye inne. Cloud er en fin hund, vi kommer til å savne henne. Det er godt å vite at hun får det bra.

Takk for laget, Cloud!