Hundegårdsbygging og barmarkstrening

Det går framover med hundegårdsbygginga. Vi har bestemt oss for å bygge gården på nedsida av huset, så slipper vi å være bekymra for takras og dårlig drenering. I løpet av uka og denne helga har vi fått på plass det meste av grunnarbeidet og noen elementer. Planen er å få den ferdig neste helg sånn at hundene kan flyttes ned.

[portfolio_slideshow]

5 replies on “Hundegårdsbygging og barmarkstrening”

  1. Så får vi plante til med hekk/trær eller noe mot veien for å gjøre den mindre “dominerende”. Om noen har tips til trær og beplantning som tåler å bo i nærheten av hundegård, si fra 🙂

  2. Thuja tåler ikke piss direkte på seg da blir de brun. men om de står litt unna går det sikkert bra, elelrs, granhekk, gratis fra skogen…. men tar lengre tid å vokse seg stor., Man kan jo kalke og sånt utafor gården. Jeg har noen svært villige vekster her som dekekr som busker om sommern, springfrøblad. Men de sprer seg OVER alt for frøene *springer* flere meter Ellers: kjøp levegger på plantasjen- de er det halv pris på om høsten forøvrig, en stk dekker et element.- ser dere har litt naboer ja så greit med stille hunder:)

  3. Gå for en heimleg art i alle fall. IKKE slirekne, rødhyll eller gullregn f.eks. Det sprer seg noe inn i h…….!

  4. Jepp. Stille hunder er et must. har vært heldige med dem vi har hatt sålangt 🙂 Takk for tips folkens!

Comments are closed.