Vintersamling med huskyklubben

Vi har vært på vintersamling med huskyklubben. Kjørte 2x 10 km sprint med Coco, Jonas, Ziksak og Cloud. Det var morsomt, både for to og firbeinte. Resultater finnes på NSHKs forum ( vi ble nr 4/6). Takk for en trivelig helg til alle de som var der. Målet for sesongen var å delta her, det så jo litt mørkt ut med tanke på 4-6 ukers treningsstopp pga kennelhoste i desember-januar.

Det er viktig å lade opp før løp

Før start

Line Løw på vei mot mål. Line vant klassen

Hundene og jeg på vei inn mot mål. Cloud ses ikke bak Coco

Runar og hundene på treningstur søndag.

3 Thoughts on “Vintersamling med huskyklubben

  1. Så herlige bilder 🙂 flinke boffer, pilot og handler (?)

  2. Fru Løw on 2. mars 2010 at 13.18 said:

    Så fine bilder, du har vel lknskje mange bilder fra helga du? Jeg har ingen… Misunnelig… Kan du sende bildet av meg mot mål på epost. Hvis jeg får lov kan det hende jeg bruker det på hjemmesiden. Med kreditt til fotografen seff.

  3. Tone on 2. mars 2010 at 13.21 said:

    Runar tok bildet, skal sende til deg senere i dag.

Post Navigation