Vintersamling med huskyklubben

Vi har vært på vintersamling med huskyklubben. Kjørte 2x 10 km sprint med Coco, Jonas, Ziksak og Cloud. Det var morsomt, både for to og firbeinte. Resultater finnes på NSHKs forum ( vi ble nr 4/6). Takk for en trivelig helg til alle de som var der. Målet for sesongen var å delta her, det så jo litt mørkt ut med tanke på 4-6 ukers treningsstopp pga kennelhoste i desember-januar.

Det er viktig å lade opp før løp
Før start
Line Løw på vei mot mål. Line vant klassen
Hundene og jeg på vei inn mot mål. Cloud ses ikke bak Coco
Runar og hundene på treningstur søndag.

3 replies on “Vintersamling med huskyklubben”

  1. Så fine bilder, du har vel lknskje mange bilder fra helga du? Jeg har ingen… Misunnelig… Kan du sende bildet av meg mot mål på epost. Hvis jeg får lov kan det hende jeg bruker det på hjemmesiden. Med kreditt til fotografen seff.

Comments are closed.