En helg som ikke gikk helt som planlagt…

Fredag pakket vi hunder og bagasje i bilen og sleden på taket. Kjørte avgårde- skulle på fjellet og kjøre hund sammen med Line og Tom Arne, men først en tur innom Hønefoss og pappa fredag-lørdag. Men etter å ha kjørt noen få mil fant vi ut at bilen hadde vondt. bremseklossen på bakhjulet var glovarmt, det lukta dårlig. Naf-mannen kom, det var håndbrekkwire som hadde hengt seg opp. Han dro litt i den, så var bilen kjørbar (ikke lurt å legge ut på langtur da. Og håndbrekket kan ikke brukes)- det blir verksted til uka. Vi kjørte til Hønefoss for å overnatte hos pappa. Fjelltur ble avlyst. Bilen bør ikke kjøre så langt før vi får fiksa problemet.

Stod opp i dag tidlig og fant en hostende og litt “utafor” Jonas i bilen. Han spiste ikke maten på fredag (uvanlig), og ville ikke ha kjøttvann i dag. Dro hjem til Hakadal igjen. Jonas ville fortsatt ikke drikke eller spise, fikk feber og enda mer hoste utover ettermiddag/kveld, så mye at jeg ringte veterinær (Hakadal dyreklinikk har døgnvakt faktisk), som ba oss komme en lørdagskveld. Jonas fikk febernedsettende og antibiotika, han har fått kennelhoste med en “sekundærinfeksjon”. Det vil si en periode nå blir det ingen trening- veterinæren anbefalte å ta det rolig med de andre også tilfelle de brygger på noe, for det går en hissig variant av kennelhoste i bygda. Håper jonas blir frisk fort, og at de andre ikke er smittet. Veterinæren fortalte at det var hunder som var syke på 6. uka nå…

jammen godt vi ikke dro til fjells og smittet Line og Tom Arnes hunder…

Så all snøen som kom i natt får ligge der uten at vi får brukt den på en stund.

..Jaja, da er det vel bare å plukke sledene av bilen igjen gitt!
..Jaja, da er det vel bare å plukke sledene av bilen igjen gitt!