Vognløp, Skjelbreia

Coco og Runar er klare før start
Coco og Runar er klare før start

I går ble siste vognløp i “barmarkskarusellen” til OMTK/HSK arrangert. Runar kjørte. Hundene gikk bra, bortsett fra Nala (som enten hadde en dårlig dag, eller begynner å bli innbildt drektig som hun blir etter hver løpetid)- hun løp mest med slakk line. Hundene løp fortere enn på trening, kjapt for å være dem 🙂 Runar ble forbikjørt av et spann der to hunder hadde en enda dårligere dag enn Nala (disse var sinte), og Jonas og Coco fikk et ublidt møte med to av hundene så de snublet. Det gikk bra med hundene, de løp like fint etterpå heldigvis.

Så er det bare å vente på snøen! 🙂

One reply

  1. Det er så utrolig kjedelig med sinte hunder som ødelegger for andre – ikke noe kjekt! Får virkelig håpe det byr seg andre muligheter for Runar uten sinte hunder 🙂 Jeg har kjørt med Odin og Gaia forran vogna i dag – en time på grusvei med is og snø, galskap medn dærsken hvor artig!!!

Comments are closed.