Novembersol

Novembersol over Stoer Skillingen
Novembersol over Store Skillingen

I dag har vi vært en tur til Stryken og trent med sykkel. Det var litt kaldt (bomma litt med påkledning), men veldig fint ute! Det er deilig å få se litt sol på denne tida av året der de få timene med dagslys vanligvis tilbringes inne på jobb.

Hundene syns det var gøy å løpe på en ny plass også. Vi dro innover bak Store Skillingen mot Harestua. Kilometervis med flat og fin vei! Det var riktignok noe isete her og der, men vi holdt oss på to hjul hele veien. Nå skal resten av ettermiddagen og kvelden nytes innendørs!

..Og forresten så har vi kjøpt oss hus! Enebolig med 1,3 mål tomt på Harestua. Vi flytter i januar, kanskje ikke den mest idéelle tida å flytte på, men vi gleder oss likevel!

En liten paue i sola gjør seg for to- og firbeinte!
En liten paue i sola gjør seg for to- og firbeinte!
Resten av kvelden nytes innendørs.. Noen som vil gå tur? Nei..
Noen som vil gå tur? Nei..

One reply

  1. Det høres jo fortreffelig ut!! Her har det regnet og haglet i hele dag – vi har fått fikset litt mer på kjøkken og laga mat også sov vi litt til – deilig, men hadde gjort seg med finvær….. 🙂 GRATTIS med hus (men det vet du jo jeg mener :p )

Comments are closed.