ekkel opplevelse

Kom nettopp hjem fra en skummel treningstur.
Var ute med våre fire hunder foran master trailen. Plutselig, uten forvarsel, går denne opp i sveisinga! Stanga som styret og forhjulet (og HUNDENE) er festet til løsnet, falt nesten helt av. Der stod jeg, alene i mørke granskogen, med fire hunder og en ødelagt vogn. Stod lenge og funderte på hva jeg skulle gjøre. Så til slutt bare en ting å gjøre: koble alle hundene over i halsbånd, binde linesettet rundt livet og gå hjemover. Hundene oppførte seg eksemplarisk, som om de skjønte at de ikke skulle trekke for harde livet. Vi kom oss hjem (heldigvis mindre enn 1 km hjemmefra. Dette skjedde på vei ut, gira hunder, utrolig at de gikk så “fint” hjem) og jeg sitter og forbanner vogna. Har bare hatt den siden mai!

Jeg er veldig glad jeg bare har fire hunder i dag altså. (hadde vel aldri lagt ut på tur med flere enn fire hunder foran master trailen uansett, men).

Nå er det bare å finne noen som kan sveise. Kan jo ikke få full stopp i treninga!

2 replies on “ekkel opplevelse”

  1. Bra vogna nå er fikset og nylakkert – så det er bare å håpe på at snøen forsvinner så den kan tas i bruk igjen!!

  2. Jesh, nå er snøen nesten borte. Skal sette på piggdekk på vogna, og så er det ut i regnværet 🙂

Comments are closed.