Firespann og hundehelg

Firespann på tur!
Firespann på tur!

Nå har vi trent firerbanden tre turer siden Cloud kom. Første turen skjønte ikke Cloud at hun nå er tilbake i trekkhundtilværelsen etter en periode som familieturhund. Andre og tredje tur var det mer trekkhund i henne. Vi kjører ikke langt (4-5 km), og har mye pauser nå i starten.

I helga var vi hundepassere på Skjelbreia. Hadde med våre firfotinger, og fikk tatt en treningstur med firspann og dyckvogn (type Sam) i et noe slakere terreng enn vi har hjemme. Moro. Nala og Jonas i led. Nala trakk mye bedre enn hun pleier. Nala synes ikke en helg på Skjelbreia er noe særlig. Hun liker ikke å være på steder mange andre hunder har vært (og gått på do), så hun peser og sikler og skjelver og sutrer. Og i spannet går hun heller ut av sitt gode skinn enn å tråkke i dr**t fra hunden foran. Kanskje derfor hun gikk så bra fremme de to siste turene (har ikke prøvd henne der så mye før) ? 🙂

«Når skal menneskene mine skjønne at dette er sånn jeg vil ha det?» Artikkelforfatteren påpeker forøvrig at det er flere år siden dette bildet ble tatt, og at hunder ikke lenger har adgang til sofaen..!
«Når skal menneskene mine skjønne at dette er sånn jeg vil ha det?» Artikkelforfatteren påpeker forøvrig at det er flere år siden dette bildet ble tatt, og at hunder ikke lenger har adgang til sofaen..!
Coco er, som alltid, glad i kos!
Coco er, som alltid, glad i kos!
Jonas og Cloud i løpegården
Jonas og Cloud i løpegården

5 replies on “Firespann og hundehelg”

  1. Bra det går bedre med nyhunden. Vi har også skaffet oss et prosjekt som vi skal se fungerer som trekkhund. Så nå har vi 17, men valper teller jo ikke som kjent.. 😀

  2. husker godt nalaen i sofen ja – det var tider 🙂 men spennende med Fire også 🙂 Løpet ER jørt for dere to nå :p

Comments are closed.