Nala har ikke glemt gamle kunster

NSB Lokaltog type 72
NSB Lokaltog type 72 (www.nsb.no)
Første året i arbeidslivet hadde jeg alltid med meg Nala på jobb. Vi pendla med tog fra Ås til Oslo, og tok t-bane opp til jobben (Sinsen/Økern). Hver dag. Tur/retur, 1t15 min hver vei minst. Nala slapper godt av på tog og bane, og lå under pulten på kontoret (noe vi begge trivdes med). Som regel kjøres tog med automatisk stasjonopprop i togene. DVS for hver stasjon kommer en “Plingelyd” og en stemme sier “Neste stasjon er…”(så kommer navnet på stasjonen). Nala lærte seg etterhvert at “Neste stasjon er ÅS” betød at vi skulle av. Her om dagen besøkte jeg en venninne i Moss, og tok de samme togene. Nala var med. Vi nærnet oss Ås, pling “neste stasjon er Ås” sa stemmen. Nala spratt opp. Det var da over et år siden sist vi kjørte der. Men dessverre Nala. denne gangen skulle vi jo helt til Moss, så da fikk du ikke gått av på Ås.

4 replies on “Nala har ikke glemt gamle kunster”

Comments are closed.