Siden sist…

Mamma døde (av kreft) den 31.05. Vi savner henne veldig, den gode og snille mamman (og svigermoren) vår. Utrolig trist. I 2009 ble det begravelse i Haug kirke. Vårt bryllup er utsatt, ny dato er ikke bestemt.

Hundene har det bra, vi har overlevd første løpetid med hannhund i gården. Vi trener litt (sykkel og MT) for å holde dem i aktivitet når temperaturen tilsier det, og går en del fotturer.

Og så må man vel innrømme at man sitter litt (vel?) mye på det nye forumet til NSHK…

3 replies on “Siden sist…”

  1. Uff, utrolig trist dette var Tone. Kondolerer så mye:( En nær venn av oss mistet faren sin for et par måneder siden, nettopp til kreft. Så hvordan dette tok på han og hans nærmeste. Synes synd på deg/dere nå (sorry det sene innlegget). er så utrolig meningsløst dette med kreft. Uff Uff….

  2. Er veldig, veldig trist med moren din, Tone. Takk for at jeg fikk dele begravelsesseremonien med dere. Den var veldig fin. Gleder meg til å få besøk av deg snart! 🙂 Overlever hundene i denne varmen?
    Klem

  3. Huff, dette er så leit, så leit! Men flott å vite at dere har hverandre og hundene i slike stunder! Gleder meg til du/dere får rota dere til Steinkjer for å hilse på 🙂 KLEM 🙂

Comments are closed.