Påska 2009

Bedre plass i ny bil!
Bedre plass i ny bil!

Lørdag morgen (før palmesøndag) bar det til fjells og hytta der Runars foreldre og lillesøster allerede var på plass. Tre hunder, bagasje, slede, ski og annet stæsj fikk fint plass i/på den nye bilen som dro oss opp de bratte bakkene til fjellet som en lek! Vel oppe på fjellet var det tid for ski og kos. Vi fikk dessuten tatt oss en siste tur med sleden for sesongen!

Nala og Runar koser seg på ski
Nala og Runar koser seg på ski
Pølsegrilling på bålet hører med!
Pølsegrilling på bålet hører med!
Sesongens siste tur med sleden
Sesongens siste tur med sleden
Flinke hunder!
Flinke hunder!

Onsdag i påskeuka vendte vi nesene (og snutene) hjemover til Hakadal for rolige dager og turer med hundene til fots. Det var forøvrig merkbart at det er lenge siden sist! Påskeaften ble tilbrakt i solveggen i Hønefoss og påskelam til middag. Runar nådde målet om å bli akkurat passe solbrent i fjeset!

På tur ved sjøen
På tur ved sjøen

Første påskedag tok vi oss en tur til Moss og Jeløya der ei venninne bor. Coco har aldri vært ved sjøen før, og hun syns det var mye spennende å snuse på selv om saltvannet ikke var så godt å drikke..!

Coco syns det var spennende ved sjøen
Jentene på stranda
Ehm- ja...
Ehmm, ja...
heelt normale (Elisabeth og Tone)
Elisabeth og Tone

Dalma er forøvrig levert tilbake til fam. Jørgensen, nesten litt vemodig det.. Men det har vært en super vinter!

2 replies on “Påska 2009”

  1. Så herlig påske dere har hatt – jeg fikk kjørt 6-spann selv, og de tvar ARTIG til tross for glatte løyper, våt snø og regn…..hhii

Comments are closed.