Hyttetur med gode venner

Ingeborg og Kristine koser seg på ski

Ingeborg og Kristine koser seg på ski

Stedet var Venabygdsfjellet- for et par uker siden (27.2-1.3). Vi pakket hunder og bagasje i bilen og dro til fjells fredag etter jobb. To vennepar (Ingeborg & Steffen, Kristine & Gunnar) kom kjørende fra Trondheim. Det var en hyggelig helg, med en god skitur lørdag. Søndag var det nokså dårlig vær, så da ble det kun en rusletur på beina. Veldig hyggelig å se gjengen fra trondheim igjen. Dette må gjentas! 🙂

langwire

Hundene på langwire

Uten mat og drikke..

Uten mat og drikke..

skitur2

Kristine, Gunnar og Runar tar seg en pust i bakken

One Thought on “Hyttetur med gode venner

  1. Kathrine on 15. mars 2009 at 16.48 said:

    Så utrolig koselig!! Litt misnnelig der ja 😉

Post Navigation