NSHK vintersamling, Grimsbu

Tre hunder, to personer, mat og bagasje får «plass» i denne bilen! Imponerende, hva?
Tre hunder, to personer, mat og bagasje får «plass» i denne bilen! Imponerende, hva?
Vi har vært på huskyklubbens vintersamling på Grimsbu. Fredag pakket vi bilen full av hunder og bagasje, slede og ski på taket (vi trenger en større bil.. hehe) og mot Grimsbu bar det.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å delta på løp, men fant ut at jeg skulle delta på rekruttløpet (10 km). Fikk låne en fancy Bewe-slede av Line, samt en av hundene hennes (Strinde).  Gjengen vår er ikke vant til å løpe en mil uten stopp, så jeg var litt spent på hvordan det skulle gå. Det gikk kjempebra! De styrte farta selv, måtte bremse dem litt faktisk.  Tida var ikke så værst heller og ikke kom vi sist. FLINKE HUNDER:) (Siden Nala som vanlig jobba 50% stilling, ble det jo mye jobb på de andre tre- men det gikk nå bra det og).

Tone kommer inn med 4-spann
Tone med 4-spann. Foto: Tora Kleven
Jeg knota litt underveis- og tok det kanskje litt for med ro- men pytt, det var tross alt mitt første løp og “bare” ett rekruttløp. Målet var å ha det gøy. Og det var det!!  Spannoppsettet var: Coco og Dalma foran, Nala og Strinde bak.

Runar tok en runde i samme løype på søndag- da med bjørkissleden og tre hunder. Gjengen synes nok det var veldig morsomt å trene et annet sted enn vanlig, og de er jo mest vant til skogsbilvei og kupert terreng (= masse bratte bakker)- på Grimsbu var det scooterløype, svinger og flatt. 

Runar tok med seg hundene på tur på søndagen
Runar tok med seg hundene på tur på søndagen
Andre spann i løypa var nok også ekstra motiverende.

Nå har vi fått blod på tann! Trenger bare et par hunder til (helst voksne eller unghunder), ny slede, større hundegård, ny bil, treningsdoning (mastertrail…)- og masse penger for å få råd til alt dette… 😀

I Farta!
I farta! Foto: Tora Kleven

7 replies on “NSHK vintersamling, Grimsbu”

  1. He he he – det var det der med å bli bitt av basillen ja 🙂 Flott at det gikk så bra og at du fikk et spark i ræva til å være med!

  2. ..Og ikke nok med at vi fikk plass til alt i bilen; vi kom oss opp på fjellet og ned igjen (12 % stigning på det verste) med snø- og isføre. Det er bilen sin det (og piggdekkene kanskje)!

  3. Takk for veldig hyggelig samvær! Det er lett å bli bitt ja……. Første som må til er vel uansett nytt sted å bo for vår del….hehe… Vi sees 🙂

  4. hehe. kremt, ja, om hundetallet skal økes drastisk må vi også finne et nytt sted å bo. Så ingen drastisk økning nei.. 🙂

  5. Så herlige bilder – er lett å bli hekta på sånne dager ja – se på meg………enda det er nå bare ett dyr, dog noe større!

Comments are closed.