Flinke hunder!

Lørdager og søndager er dager man ikke bør kjøre ut før turfolket er på vei hjem. I dag klarte jeg å vente til kl 15, men da måtte jeg bare ut. Så vi la i veg, Nala, Coco, Dalma og jeg. Og i dag var hundene så flinke!! De passerte x antall hunder (minst 10!) , noen skiløpere og også bil. Uten problemer. :O) (Coco skal ha en stor del av æren- hun drar de andre med seg om de prøver seg). Vi møtte bla et par damer på tur med hver sin grønlandshund- de spurte hvem sine hunder jeg hadde. Gjett om det var kult å kunne svare «Mine» (vel, Dalma er jo bare til låns..)!! Særlig når de går forbi uten trøbbel… De er jo tvers igjennom snille alle tre, så det er ikke problemet, men man skal jo ikke hilse på andre når man er på jobb…

Dalma har løpetid, det er bare 4 mnd siden de to andre hadde løpetid, så nå er jeg spent på når de løper… Det pleier jo være smittsomt det der…

Gjengen på tur

Gjengen på tur (tatt med mobilkamera)

5 Thoughts on “Flinke hunder!

  1. kathrine on 15. februar 2009 at 17.46 said:

    Så herlig! Misunnelig ja!!!!

  2. Hei Runar og Tone!! Jeg har jo vært skikkelig sløv og ikke fulgt med på sidene deres…. Det har skjedd saker og ting, da! GRATULERER med ny sivilstatus 🙂 Hundeholdet ser også ut å ta en vending mot noe (bedre?!) – heheh. Håper vi sees på Grimsbu – Mvh, Anders

  3. Hei! 3spann og greier! Tøffe ting… Blir det Grimsbutur på dere til helga da? Vi skal, Marius stiller i 1-spann! 😉

  4. Tøffere enn toget! 🙂 Vi kommer til Grimsbu. Skal bare se på. 🙂

  5. Takk for det, Anders:)

Post Navigation