Sånn kan det gå

Dette blir nok et tøft arr etterhvert
Dette blir nok et tøft arr etterhvert

Da har Nala vært en liten tur i krigen. Hun ble litt uenig med ei av de andre tispene på tirsdagstur om hvem som var kulest. Nala syns naturligvis at hun er kulest, men det var ikke hun andre helt enig i. Det endte i alle fall med et 3,5 cm dypt sår på kinnet (som selvfølgelig ble betent), antibiotikakur i 10 dager og dyrlegeregning på nesten 1000 kr. Dette blir lampeskjerm og trekk i ukelønna, Nala!

8 replies on “Sånn kan det gå”

 1. Gaia og Nala har sykefri samtidig å egentlig kunne de bare få logga seg på MSN og diskutere “av med lampeskjerm strategier” dagen lang…..

 2. Hehe, ja skal tipse ho om det. Ho var nå med ut i sted, tok en sledetur (veterinæren sa det gikk bra), moro altså! Men med lampeskjermen må hun være inne, kommer seg jo ikke inn i hundehuset. Og når Nala er inne må nok de to andre være inne også, for de vil ikke være uten henne.. SÅ- da får jeg stå opp tidlig og gå tur.. HURRA

 3. Ja, disse dyra. De får det til… Med turer hver morgen blir du jo kjempesprek – etter en liten stund kan du begynne å jogge med dem – og da blir de enda sprekere. ha ha ha 🙂

  Alltid kjedelig med verkesår men men.
  Keep up the good work! og kos deg med sledeturene.
  mvh
  Line

 4. Det skal nok mye til før jeg begynner å jogge.. haha. Men jeg får jo trimma sparkefoten litt oppover bakkene her i det minste. :=)

 5. Fikk tips av Laila om at du burde fått antibiotika på sprøyte sm du bare fyller nedi såret – det var visst utrolig mye mer effektivt enn tabletter 🙂

 6. I følge vet. så var det ikke alltid det holdt å behandle lokalt. Og det var skikkelig betent, med hovne lymfeknuter og alt. Satser på at de vet hva de gjør:) I dag kom det ikke gugge da jeg skylte- så hurra- det ser ut til å være i orden nå:)

Comments are closed.