Nytt hundehus og første sledetur

Rykende ferskt hundehus!
Rykende ferskt hundehus!

Da er et nytt hundehus til Coco ferdig til bruk! Med Nala sitt hus som mal og noen timers snekring i kjelleren er det ingen sak. Det er kjekt å føle seg litt nevenyttig. Coco har litt dårlig pels, så det nye huset har til og med isolasjon i gulvet. Det eneste som mangler er et par malingstrøk, men det må vi vente med til våren. Det er for kaldt i kjelleren til at malingen vil tørke.

Det har snødd mye i dag, så vi fikk endelig tatt frem sleden. Kjempemoro. Nala var skikkelig gira og jobba bra. Dalma også. Det er vel unødvendig å si at Coco jobber bra. Det gjør hun alltid! Et lite problem er at de ikke akkurat er stødige på høyre/venstre, men de kan i det minste SNU, FREM og “hold høyre”

Første sledetur! (tatt med mobilkamera)
Første sledetur! (tatt med mobilkamera)

7 replies on “Nytt hundehus og første sledetur”

 1. .. for de (få) som måtte lure: Det er Runar som har bygget huset. Og det er han so har skrevet innlegget også:)

 2. Jepp, og nå har jeg lagt til forfatter underoverskriften på innleggene, så da er det ikke lenger tvil om hvem som har skrevet hva!

  Hipp hurra for snø!

 3. Så veldig fint ut det nye huset. Hmm – jeg trenger også et. Runar???

  Kjempemorro å se deg ut på tur med trespann slede Tone. Kos dere med all den nye snøen. Helt herrrlig. Jeg tenker på å ta en sledetur i dag – må bare undersøke forholdene litt først.

  Tur i morgo?
  mvh
  Line

 4. Tre hunder fordelt på to personer = trim for den som ikke kjører. Hehe. Var ute begge to i går, bytta på å kjøre.

Comments are closed.